TENTO TOVAR JE VYPREDANÝ. Víno vyrobené kryomaceráciou. Kryomacerácia je proces nakvášania rmutu pri výrobe vína, ktorý prebieha pri nízkych teplotách. Cieľom je zachovanie a zvýraznenie aromatického profilu vína.
Víno žltozelenej farby, s výraznou ovocnou vôňou grapefruitu a zelených jabĺk, podfarbenou jemnými kvetinovými a minerálno-zemitými tónmi a pôsobivou medovou korenistosťou. Chuť vína je výrazná, ovocne plná, so šťavnatými kyselinami a ovocne nasladlou dochuťou.
Vhodné k teplým úpravám zubáča alebo morského vlka a výraznejšie dochuteným úpravám bravčového, prípadne teľacieho mäsa.
Ocenenie: Strieborná medaila Vinalies Internationales Paris 2014 Strieborná medaila Vínne Trhy Pezinok 2014 Zlatá medaila Víno Tirnavia 2014
|