Talianske Canneloni s vínom Montes Sauvignon Blanc 2010 si môžete pripraviť kedykoľvek, aj dnes na večeru. |
Napísal používateľ Administrator |
Piatok, 15 Apríl 2011 10:52 |
Keď sa spojí chutná talianska špecialita bravčové Canneloni s príjemným jemne pikantným vínom akým je nesporne čílsky Montes Reserva Sauvignon Blanc 2010, môže večera doma vo vás zanechať pekné dojmy. Vyskúšajte recept ktorý nás očaril svojou jednoduchosťou a zaujímavou chuťou.
Canneloni s masovou plnkou v paradajkovo-syrovej omacke Suroviny : 1/2 kg bravč.mäsa
Postup : Cibuľu opražiť - na to pomleté mäso - soľ, korenie - opražiť, chvíľku podusiť - nakoniec červ.papriku. 1/2 bešamelovej omáčky pridáme k mäsovej smesi - zmiešame a necháme trochu vychladiť. Malou lyžičkou naplnime surove canneloni jemne vychladnutou mäsovou zmesou. Nie je potrebné cestoviny vopred uvariť.
3 lyžice masla+ 3 lyžice hl.múky popražiť - zaliať aspoň 1/2 litrom mlieka - povariť do zhustnutia - má to mať hustotu krupicovej kaše + soľ + čierne korenie Na pekáč alebo do jenskej misy vymastenej maslom vrstvíme : - paradajkovú šťavu+ bylinky /oregano,tymian,bazalka/ +čierne olivy nakrájané na kolieska - canneloni naplnené mäsom /majú byť asi do polovičky ponorené do paradajkovej šťavy - navrch dáme druhú polovicu bešamelovej omáčky + strúhaný syr + zopár malých kúskov masla
|
Posledná úprava Piatok, 15 Apríl 2011 13:47 |
Náš tip
|
|
|